Hulp!

Steun & Advies 

Vanaf september 2020 help ik mensen in scheidingssituaties middels steun & advies sessies. Ik deel mijn kennis als ervaringsdeskundige en eigenaar van het online platform Mies Magazine, voor de Mens in een Scheiding, dat sinds 2015 bestaat en een rijke informatie bron is voor alles wat met scheiden te maken heeft.

Scheiden is geen gemakkelijke beslissing en zeker niet eentje die je van de ene dag op de andere neemt. Vaak zit je met schuldgevoel, twijfels en vragen over het hoe en wat (met de kinderen) als je echt uit elkaar zou gaan. Dit zijn onderwerpen die je niet altijd direct met vrienden of familie kan of wil bespreken. Zeker niet zolang je zelf nog niet weet wat je wil.

Heb je behoefte aan steun en begeleiding bij je scheiding, zit je er midden-in of worstel je met vragen over het leven na de scheiding?

Kom je hart luchten tijdens een gratis steun & advies sessie van 30 minuten. We gaan samen op zoek naar het, voor jou, juiste pad en zorgen ervoor dat je écht klaar bent om verder te gaan met je leven.

Eén ding is zeker, je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je houvast vinden om in je eigen kracht te komen en leer je vertrouwen kweken in jezelf en in je eigen keuzes.

Gun jezelf een mooie toekomst na de scheiding en kies voor mijn coaching traject ” Ontdek je Eigen Kracht” (5 sessies), of kies het intensievere traject van 10 sessies “Over Leven na de Scheiding” deze zijn beiden een jaar geldig. We werken bovendien op je eigen tempo aan jouw groei en wensen voor de toekomst.

Coaching traject Ontdek je Eigen Kracht 5 sessies

475 euro

Coaching traject Over leven na de Scheiding 10 sessies

850 euro

NB: Spreek je Engels of Spaans, geen enkel probleem ik pas mij aan en spreek jouw taal! 

‘Loneliness is a sign you are in desperate need of yourself.’ 

Rupi Kaur